Grillbriketter 2,5kg - Grillbriketter 2,5kg
Grillbriketter 2,5 kg.Kullinnhold (C-fix): Min 68 %, Vanninnhold: Maks 8 %, Askeinnhold: Maks 4 %Innhold: Bøk, bjørk, eik og alm
Sort grillhanske Onesize
GRILLBRIKETTER 2,5KG DANCOAL - GRILLBRIKETTER 2,5KG DANCOAL
Tennbriketter 100stk Unik - Tennbriketter 100stk Unik
Sikkerhetsråd:* Oppbevares utilgjengelig for barn* Inneholder parafinvoks* VED SVELGING: Kontakt et GIFTINFORMASJONSSENTER eller lege.* Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden.* Husk og åpne spjeldet.* Hold ildstedet/peisen under konstant oppsyn.* Oppbevar tennbrikettene ved romtemperatur.* Skal ikke lagres sammen med antennelseskilder.Tlf Giftinformasjonssentralen: 22 59 13 00
TILBEREDNING
Hel kylling på stekes i ovn på 180 °C i ca. 1 t og 15 minutter, eller til kjernetemperatur 68 °C, midt i brystet.
Rund kylling i pose, rå, naturell, uten tilsetninger
Kcal 162/kJ 676
Fett 14
Mettet fett 4,2
Karbohydrater 0
Sukker 0
Proteiner 18,6
Salt 0,2
Historien om Fatland
Fatland er et familieselskap, eid av familien Fatland. Rasmus Fatland startet med slakting ca 1892 i Vikedal, og flyttet senere til Oslo for å selge kjøtt for slaktere i Sunnhordland og på Jæren.
Severin Fatland
Tradisjonen ble ført videre av sønnen Severin og hans sønner Sverre og Ole. I dag er fjerde generasjon Fatland eiere gjennom Ståle, Svein, Inge og Vidar Fatland, som alle er aktive i driften.
Det første slakteriet ble bygd av Helgevold i Sandeid i 1937, et anlegg Severin Fatland overtok i 1947. Slaktemengden økte, og Fatland bygde nytt slakteri i Sandeid i 1957.
Nye krav til slakteriene og stadig flere leverandører førte til at Fatland bygde et nytt slakteri i Ølen i 1974, som det største private slakteriet i Norge. På 1980-tallet kjøpte Fatland opp flere slakterier - Fatland Oslo Kjøttsenter, et slakteri i Bergen og to slakteri på Jæren. De siste er senere fusjonert til Fatland Jæren.
Midt på 1990-tallet kjøpte Fatland 100 % av aksjene i Skjeggerød AS, og fikk dermed eierskap i en av Norges største og mest moderne kjøttforedlingsbedrifter - og samtidig markedsadgang til det viktige dagligvaremarkedet.
I dag er det 550 medarbeidere som arbeider med kjøtt i Ølen, Oslo, Sandefjord og på Jæren.
På 1990-tallet ble behandling av biprodukt og økonomien i disse produktene vektlagt. Fatland Hud og Skinn, Fatland Ull og Fatland Meat AS er alle selskap som er stiftet for å styrke økonomien og kompetansen i konsernet totalt, og dermed også for leverandørene.
De siste årene har vi arbeidet målrettet for å få mer foredling og salg til forbruker, og dette har vi klart gjennom et godt samarbeid med dagligvarekjedene. Mattrygghet har alltid vært viktig for selskapet, og våre anlegg er sertifisert etter den strenge BRC-standarden, for å sikre trygge produkter.
En lang historie er ingen garanti for en lang fremtid, men det er en god ballast å ha med seg. Det er fornøyde forbrukere og dyktige produsenter som er vårt mål.
Storfekjøtt (65,1%), vann, storfeprotein, fiber, salt (1,5%), pepper, ingefær, løk, dekstrose, stivelse, sitrat E331.
Energi 755 kJ/ 180 kcal
Fett 11,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,70 g
Karbohydrat 5,50 g
hvorav
- Sukkerarter 0,10 g
Protein 13,10 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak
Kjøtt av kylling fra Ytterøy (51 % maskinelt utbeinet kjøtt), potetmel, vann, salt, krydder (herav løk, hvitløk, pepper, muskat)
Kcal 184
kJ 770
Fett 12,4
Mettet fett 3,4
Karbohydrater 2,7
Sukker
Proteiner 15,5
Salt 1,1
Fatland startet med slakting ca 1892 i Vikedal, og flyttet senere til Oslo for å selge kjøtt for slaktere i Sunnhordland og på Jæren.
Severin Fatland
Tradisjonen ble ført videre av sønnen Severin og hans sønner Sverre og Ole. I dag er fjerde generasjon Fatland eiere gjennom Ståle, Svein, Inge og Vidar Fatland, som alle er aktive i driften.
Det første slakteriet ble bygd av Helgevold i Sandeid i 1937, et anlegg Severin Fatland overtok i 1947. Slaktemengden økte, og Fatland bygde nytt slakteri i Sandeid i 1957.
Nye krav til slakteriene og stadig flere leverandører førte til at Fatland bygde et nytt slakteri i Ølen i 1974, som det største private slakteriet i Norge. På 1980-tallet kjøpte Fatland opp flere slakterier - Fatland Oslo Kjøttsenter, et slakteri i Bergen og to slakteri på Jæren. De siste er senere fusjonert til Fatland Jæren.
Midt på 1990-tallet kjøpte Fatland 100 % av aksjene i Skjeggerød AS, og fikk dermed eierskap i en av Norges største og mest moderne kjøttforedlingsbedrifter - og samtidig markedsadgang til det viktige dagligvaremarkedet.
I dag er det 550 medarbeidere som arbeider med kjøtt i Ølen, Oslo, Sandefjord og på Jæren.
På 1990-tallet ble behandling av biprodukt og økonomien i disse produktene vektlagt. Fatland Hud og Skinn, Fatland Ull og Fatland Meat AS er alle selskap som er stiftet for å styrke økonomien og kompetansen i konsernet totalt, og dermed også for leverandørene.
De siste årene har vi arbeidet målrettet for å få mer foredling og salg til forbruker, og dette har vi klart gjennom et godt samarbeid med dagligvarekjedene. Mattrygghet har alltid vært viktig for selskapet, og våre anlegg er sertifisert etter den strenge BRC-standarden, for å sikre trygge produkter.
En lang historie er ingen garanti for en lang fremtid, men det er en god ballast å ha med seg. Det er fornøyde forbrukere og dyktige produsenter som er vårt mål.
Energi 1 054 kJ/ 253 kcal
Fett 17,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 9,00 g
- Enumettede fettsyrer 6,60 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,90 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 25,00 g
Salt 11,00 g
Fatland startet med slakting ca 1892 i Vikedal, og flyttet senere til Oslo for å selge kjøtt for slaktere i Sunnhordland og på Jæren.
Severin Fatland
Tradisjonen ble ført videre av sønnen Severin og hans sønner Sverre og Ole. I dag er fjerde generasjon Fatland eiere gjennom Ståle, Svein, Inge og Vidar Fatland, som alle er aktive i driften.
Det første slakteriet ble bygd av Helgevold i Sandeid i 1937, et anlegg Severin Fatland overtok i 1947. Slaktemengden økte, og Fatland bygde nytt slakteri i Sandeid i 1957.
Nye krav til slakteriene og stadig flere leverandører førte til at Fatland bygde et nytt slakteri i Ølen i 1974, som det største private slakteriet i Norge. På 1980-tallet kjøpte Fatland opp flere slakterier - Fatland Oslo Kjøttsenter, et slakteri i Bergen og to slakteri på Jæren. De siste er senere fusjonert til Fatland Jæren.
Midt på 1990-tallet kjøpte Fatland 100 % av aksjene i Skjeggerød AS, og fikk dermed eierskap i en av Norges største og mest moderne kjøttforedlingsbedrifter - og samtidig markedsadgang til det viktige dagligvaremarkedet.
I dag er det 550 medarbeidere som arbeider med kjøtt i Ølen, Oslo, Sandefjord og på Jæren.
På 1990-tallet ble behandling av biprodukt og økonomien i disse produktene vektlagt. Fatland Hud og Skinn, Fatland Ull og Fatland Meat AS er alle selskap som er stiftet for å styrke økonomien og kompetansen i konsernet totalt, og dermed også for leverandørene.
De siste årene har vi arbeidet målrettet for å få mer foredling og salg til forbruker, og dette har vi klart gjennom et godt samarbeid med dagligvarekjedene. Mattrygghet har alltid vært viktig for selskapet, og våre anlegg er sertifisert etter den strenge BRC-standarden, for å sikre trygge produkter.
En lang historie er ingen garanti for en lang fremtid, men det er en god ballast å ha med seg. Det er fornøyde forbrukere og dyktige produsenter som er vårt mål.
Energi 767 kJ/ 184 kcal
Fett 12,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,00 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 19,00 g
Salt 2,00 g
Cheeseburger 8x100g Grilstad
Grovkvernet storfekjøtt (74 %), ost (15 %, melk, løpe), vann, potetstivelse, salt, smaksforsterker monosodium glutamat E621, emulgator mono og diglyserider av fettsyrer E471, stabilisator monokalsiumdifosfat E450, antioksidant (natriumsulfitt E221, askorbinsyre E300, askorbylpalmitat E304), surhetsregulerende middel sitronsyre E330, løkpulver.
Allergener: mek
Energi 252 kcal / 1049 kj
Fett 18 g
- mettet fett 9 g
Karbohydrat 2 g
- sukkerarter 0,1 g
Kostfiber 0,02 g
Protein 17 g
Salt 1 g
Kyllingfilet
Energi 105 kcal / 445 kj
Fett 1 g
- mettet fett 0,3 g
- enumettet fett 0,4 g
- flerumettet fett 0,2 g
Karbohydrat 0 g
Protein 24 g
Salt 0,2 g
Hamburger 8*100g Grillstad
- Stekes eller grilles på god varme rett fra fryseren!
Grovkvernet storfekjøtt 85 %, vann, potetstivelse, salt, emulgator E471, stabilisator E450, antioksidant (E221,E300,E304), surhetsregulerende middel E330, potetfiber, løkpulver.
Allergener: sulfitt
Energi 247 kcal / 1024 kj
Fett 20 g
- mettet fett 9 g
- enumettet fett 9 g
- flerumettet fett 0,3 g
Karbohydrat 2 g
- sukkerarter 0,1 g
Protein 15 g
Salt 1 g
Laks (Salmo salar), oppdrettet i Norge. Enkelte ben kan forekomme.
Allergener: fisk
Energi 197 kcal / 821 kj
Fett 13 g
- mettet fett 2 g
- enumettet fett 7,6 g
- flerumettet fett 3,6 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
Svin spareribs av baby back med klassisk BBQ-marinade.
Svinekjøtt 85 % (opprinnelse: Norge), sukker, vann, tomatpuré, eplejuicekonsentrat, vineddik, salt, krydder [paprika, hvitløk, ingefær, gurkemeie, løk, chili, svart pepper, koriander, spisskum, fennikel, bukkehornkløver], karamell, modifisert stivelse E1422, fortykningsmiddel (E415, E412), røykaroma, aroma, sirup, honning, hydrolysert vegetabilsk protein [raps, mais], rødbetpulver, krydderekstrakt, antioksidant E330.
Energi 239 kcal / 996 kj
Fett 17 g
- mettet fett 6,4 g
Karbohydrat 6,6 g
- sukkerarter 6,3 g
- stivelse 0,3 g
Protein 15 g
Salt 1 g
Kotelett Svin m/skalk 1kg Gilde frys
Kam fra svin
Energi 242 kcal / 1006 kj
Fett 18 g
- mettet fett 6,1 g
- enumettet fett 7,7 g
- flerumettet fett 2,5 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
90% renskårne, skinn og benfrie fileter av torsk, (Gadus morhua), vann
Allergener: fisk
Energi 75 kcal / 320 kj
Fett 1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 17 g
Salt 0,2 g
Svin indrefilet - Indrefilet av svin
Indrefilet av svin
Energi 116 kcal / 489 kj
Fett 3,1 g
- mettet fett 1,1 g
- enumettet fett 1,3 g
- flerumettet fett 0,4 g
Karbohydrat 0 g
Protein 22 g
Salt 0,1 g
ASC Scampi u/skall 16/20 - ASC Scampi u/skall 16/20
Reker (vannamei), salt , vann
Allergener: skalldyr
Energi 70 kcal / 290 kj
Fett 1 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 15 g
Salt 0,75 g
BURGERE VEGAN 300G HÄLSANS KÖK
Rehydrerat soja-/soyaprotein (58,5%), vatten/vann, rehydrerat vete-/hvete-/hvedeprotein (13%), vegetabilisk olja/olje (solros/solsikke, raps i varierande proportion), lök/løk, stärkelse/stivelse, stabiliseringsmedel/stabilisator (metylcellulosa, karragenan), salt, maltodextrin, jästextrakt/gjær-/gærekstrakt, aromer/aroma, lök-/løkpulver, vitlöks-/hvidløgspulver, maltextrakt ( korn/bygg/byg), druvsocker/glukose/dextrose, färgämne/fargestoff (karamelliserat socker), rökt/røkt/røget maltodextrin, kryddor/krydder/krydderi, surhetsreglerande medel (citronsyra).
Allergener: gluten ,soya
Energi 158 kcal / 662 kj
Fett 6 g
- mettet fett 0,7 g
Karbohydrat 8 g
- sukkerarter 1 g
Kostfiber 4 g
Protein 16 g
Salt 1,5 g
T-bone biff
Storfe entrecotekam
Energi 201 kcal / 838 kj
Fett 13 g
- mettet fett 5,9 g
- enumettet fett 4,9 g
- flerumettet fett 0,6 g
Karbohydrat 0 g
Protein 21 g
Salt 0,2 g
Storfe mørbrad
Energi 109 kcal / 462 kj
Fett 2,3 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 0 g
Protein 22 g
Salt 0 g
Signature Hamburger er vår beste kvalitet. 99% kjøttandel med Angus gir den kresne en premium burgeropplevelse. Passer: De som ønsker å tilby kunder den beste og saftigste burgeren! Uten allergener.
Hamburger Signatur 180G Stabb - Signature Hamburger er vår beste kvalitet. 99% kjøttanndel med Angus gir den kresne en premium burgeropplevelse. Passer: De som ønsker å tilby kunder den beste og saftigste burgeren! Uten allergener.
Storfekjøtt 99 %, salt, krydder, aroma
Energi 266 kcal / 1106 kj
Fett 22 g
- mettet fett 9,9 g
Karbohydrat 0,2 g
Protein 17 g
Salt 0,68 g
Svinekjøtt (89 %), chorizopølse (9 %) (inneholder: Svinekjøtt (92 %), salt, paprika, hvitløk, glukosesirup, dekstrose, stabilisator E450 og E451, antioksidant E301, konserveringsmiddel E250 og E252, farge E120), salt, druesukker, krydder inkl. paprika, hvitløk, gjærekstrakt, antioksidant E300, krydderekstrakt.
Energi 224 kcal / 930 kj
Fett 16 g
- mettet fett 5,4 g
- enumettet fett 5,4 g
- flerumettet fett 1,7 g
Karbohydrat 0,9 g
- sukkerarter 0,7 g
Protein 19 g
Salt 1,4 g
Storfekjøtt (98,5%) pepper, salt.
Energi 202 kcal / 841 kj
Fett 14 g
- mettet fett 6,3 g
- enumettet fett 5,3 g
Karbohydrat 0 g
Protein 19 g
Salt 0,1 g
KARBONADEDEIG 5% U/SALT&VANN 400G FOLKET
Ingredienser
Storfekjøtt.
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 125 kcal / 525 kj
Fett 5 g
- mettet fett 2,3 g
- enumettet fett 1,9 g
- flerumettet fett 0,2 g
Karbohydrat 0 g
Protein 20 g
Salt 0,1 g
KJØTTDEIG 14% STORFE U/SALT&VANN FOLKETS
NORFERSK LAGERFØRT
Storfekjøtt
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 202 kcal / 841 kj
Fett 14 g
- mettet fett 6,3 g
- enumettet fett 5,3 g
- flerumettet fett 0,6 g
Karbohydrat 0 g
Protein 19 g
Salt 0,1 g
91 % råstoff av kylling (Maskinelt utbeinet kjøtt, fett (skinn) og overlår), vann, krydder, røkt med bøkeflis.
Krydder: Inneholder potetmel, surhetsregulerende middel (E261, E326), salt (natriumnitritt), hvit pepper, muskat, konsistensmiddel (fosfat), sitronpulver, ingefær malt.
Fri for allergener
Kcal 214
kJ 896
Fett 16,3 g
Mettet fett 4,8 g
Karbohydrater 4,1 g
Sukker 0,0 g
Proteiner 13,1 g
Salt 1,1 g
Gilde grillpølser 600g.Gluten og laktosefri - Gilde grillpølser 600g
Kjøtt (51 %) av svin og storfe, vann, hodekjøtt (7 %) av storfe og svin, potetmel, salt, løk, krydder, dekstrose, røykaroma, stabilisator E451, antioksidant E315, konserveringsmiddel E261, E326, E250.
Energi 222 kcal / 923 kj
Fett 18 g
- mettet fett 6 g
- enumettet fett 7,5 g
- flerumettet fett 2,4 g
Karbohydrat 5,6 g
- sukkerarter 0,4 g
Protein 9,5 g
Salt 1,8 g
Kjøtt av svin og storfe (58 %), vann, potetmel, salt, dekstrose, krydder, løk, røykaroma, stabilisator E451, antioksidant E315, konserveringsmiddel E261, E326, E250
Energi 146 kcal / 610 kj
Fett 9 g
- mettet fett 3,2 g
- enumettet fett 3,9 g
- flerumettet fett 1,2 g
Karbohydrat 5,3 g
- sukkerarter 0,4 g
Protein 11 g
Salt 1,7 g
Prior grillpølser Kylling/kalkun 600g - Prior grillpølser Kylling/kalkun 600g
Maskinelt utbenet kylling- og kalkunkjøtt (47 %), vann, kalkunkjøtt (17 %), potetmel, salt, modifisert stivelse E1414, dekstrose, krydder, røykaroma, antioksidant E315, konserveringsmiddel E326, E261, E250.
Energi 155 kcal / 645 kj
Fett 10 g
- mettet fett 2,9 g
- enumettet fett 4,4 g
- flerumettet fett 2 g
Karbohydrat 6,2 g
- sukkerarter 0,4 g
Protein 10 g
Salt 1,8 g
En kjempegod halal-pølse som håndteres i tråd med de krav norske muslimer setter til halal-mat og som samtidig ivaretar norske regler for etikk og dyrevelferd. - NORTURA SA G
Kjøtt av får og storfe (59%), vann, potetmel, rapsolje, krydder, glukose, stabilisatorE451, antioksidant E315, konserveringsmiddel E 326, E261, E250.
Energi 220 kcal / 913 kj
Fett 18 g
- mettet fett 6,7 g
- enumettet fett 7,7 g
- flerumettet fett 2,1 g
Karbohydrat 4,5 g
- sukkerarter 0,3 g
Protein 10 g
Salt 1,8 g
En helt ny pølse med ny og forbedret smak.Hver pølse er 50g noe som gir forbruker en bedre smaksopplevelse. I tillegg er den vegansk. Det er 6 pølser i hver pakke
Vatten/Vann, vete-/hvete-/hvedeprotein (10,3%), soja-/soyaprotein (5,3%), kryddor/krydderier (torkat/tørret lök/løk/løg, torkat/tørret vitlök/hvitløk/hvidløg, svartpeppar/sort peber, senap/sennep, paprika, muskot/muskat), lök/løk/løg, stabiliseringsmedel/stabilisator (metylcellulosa, xantangummi, guarkärnmjöl/guarkjernemel/guargummi, karragenan), stärkelse/stivelse ( vete/hvete/hvede, potatis/potet/kartoffel), potatis-/potet-/kartoffelprotein, vegetabilisk olja/olje (raps, solros/solsikke), salt, jästextrakt/gjær-/gærekstrakt, rötbeta-/rødbedepulver, rismjöl/-mel, hydrolyserat soyaprotein, aromer/aroma, vinäger/eddik/eddike, rökt/røget maltodextrin, färgämne/fargestoff (lykopen), ärtprotein/erte-/ærteprotein.
Allergener: gluten ,sennep ,soya
Energi 115 kcal / 483 kj
Fett 2 g
- mettet fett 0,36 g
Karbohydrat 5,3 g
- sukkerarter 0,5 g
Kostfiber 5,9 g
Protein 16,3 g
Salt 1,25 g
Svinekjøtt 80 % (opprinnelse: Norge), vann, stivelse (potet), vegetabilsk fiber [bambus, potet], salt, krydder [koriander, ingefær, karve, hvit pepper, merian, chili, paprika, muskat], konserveringsmiddel (E262, E250), glukose [potet, mais], stabilisator (E450, E451), antioksidant E300, sukker, krydderekstrakt [muskatblomme, pepper, merian, muskat, paprika, karve], aroma, gjærekstrakt, rapsolje, røykaroma, importert fåretarm. Pakket i beskyttende atmosfære.
Energi 237 kcal / 985 kj
Fett 18,5 g
- mettet fett 6,3 g
Karbohydrat 4,1 g
- sukkerarter 0,7 g
- stivelse 3,4 g
Kostfiber 0,8 g
Protein 13,2 g
Salt 1,7 g
Kjøtt av svin og storfe 67 % (opprinnelse: Norge), vann, stivelse (tapioka, potet), konserveringsmiddel (E326, E250), salt, vegetabilsk fiber, glukose (mais), svineprotein, stabilisator (E450, E451), krydder, aroma, antioksidant E300, rapsolje, krydderekstrakt, røykaroma.
Energi 243 kcal / 1008 kj
Fett 19,9 g
- mettet fett 7,1 g
Karbohydrat 6,1 g
- sukkerarter 0,9 g
- stivelse 5,2 g
Protein 9,9 g
Salt 1,7 g
Kjøtt (51 %) av svin og storfe, vann, hodekjøtt (7 %) av storfe og svin, potetmel, salt, løk, krydder, dekstrose, røykaroma, stabilisator E451, antioksidant E315, konserveringsmiddel E261, E326, E250.
Energi 222 kcal / 923 kj
Fett 18 g
- mettet fett 6 g
- enumettet fett 7,5 g
- flerumettet fett 2,4 g
Karbohydrat 5,6 g
- sukkerarter 0,4 g
Protein 9,5 g
Salt 1,7 g
Ingredienser: Pølse 82%: Svinekjøtt 75 % (opprinnelse: Norge), vann, ost 10 % (melk), potetmel, salt, vegetabilsk fiber, glukose (mais), krydder, sukker, krydderekstrakter, konserveringsmiddel (E262, E250), antioksidant E300, stabilisator (E450, E451), gjærekstrakt, røykaroma, importert fåretarm. Bacon 18%: Sideflesk av svin 84 % (opprinnelse: Norge), vann, salt, glukose (mais), stabilisator (E407, E450, E451), antioksidant E316, konserveringsmiddel (E262, E250), hydrolysert vegetabilsk protein, krydderekstrakt, røykaroma.Produktet er pakket i beskyttende atmosfære.
Allergener: melk
Energi 270 kcal / 1118 kj
Fett 22,1 g
- mettet fett 8,1 g
Karbohydrat 3 g
- sukkerarter 0,5 g
- stivelse 2,5 g
Kostfiber 0,6 g
Protein 14,4 g
Salt 1,9 g
Kjøtt av svin (59 %), vann, stivelse, salt, krydder, dekstrose, stabilisator E451, konserveringsmiddel E261, E326. Importert fåretarm.
Energi 257 kcal / 1002 kj
Fett 20 g
- mettet fett 7 g
- enumettet fett 8,8 g
- flerumettet fett 2,9 g
Karbohydrat 6,4 g
- sukkerarter 0,7 g
Protein 9 g
Salt 1,7 g
Kvalitet
Cherrytomaten modnes på stilk før den høstes. Fargen på både skall og fruktkjøtt er jevnt rød.
Lagring
Den beste lagringstemperaturen er 10-12 °C. Oppbevar aldri tomater i kjøleskap, der taper de smak og blir raskere bløte enn om du oppbevarer dem i romtemperatur. Ved temperaturer under 8 °C får tomatene kuldeskade.
Smak
Smaken er meget god og aromatisk.
Energi kJ 71 / kJ
Energi kcal 17 / kcal
Fett 2 / g
Karbohydrater 25 / g
Énumettet fett 25 / g
Kostfiber13 / g
Protein 6 / g
Folat 20 / µg
Kobber (Cu) 4000 / mg
Betakaroten 613 / µg
Kalsium (Ca) 11000 / mg
Flerumettet fett 1 / g
Trans fett 1 / g
Jern (Fe) 4000 / mg
Jod 7 / µg
Kalium (K) 336000 / mg
Magnesium (Mg) 15000 / mg
Natrium (Na) 2 / mg
Niacin 6000 / mg
Fosfor (P) 27000 / mg
Vitamin A 51000 / RAE
Vitamin B6 1 / mg
Vitamin C 26000 / mg
Vitamin E 11000 / alfa-TE
Sink (Zn)1000 / mg
Omega6 8 / g
Riboflavin 1000 / mg
Energi kJ 110 / kJ
Energi kcal 26 / kcal
Fett 2 / g
Hvorav mettede fettsyrer 1 / g
Karbohydrater 42 / g
Énumettet fett 42 / g
Kostfiber 22 / g
Protein 8 / g
Folat 75 / µg
Kobber (Cu) 5000 / mg
Betakaroten 580 / µg
Kalsium (Ca) 7000 / mg
Flerumettet fett 1 / g
Trans fett 1 / g
Jern (Fe) 4000 / mg
Jod 3 / µg
Kalium (K) 216000 / mg
Magnesium (Mg) 11000 / mg
Natrium (Na) 1 / mg
Niacin 5000 / mg
Fosfor (P) 23000 / mg
Vitamin A 48000 / RAE
Vitamin B6 23 / mg
Vitamin C 126000 / mg
Vitamin E 1000 / alfa-TE
Sink (Zn) 2000 / mg
Omega3 8 / g
Omega6 14 / g
Riboflavin 6000 / mg
Kvalitet
Paprika skal ha fast blankt skall og fruktkjøtt. Fargen skal være helt gul.
Lagring
Paprika oppbevares best i temperatur mellom 8-12 ºC, gjerne i plastpose eller plastboks.
Smak
Smaken er søt og god.
Energi kJ 110 / kJ
Energi kcal 26 / kcal
Fett 2 / g
Karbohydrater 5 / g
Énumettet fett 5 / g
Kostfiber 14 / g
Protein 5 / g
Folat 41 / µg
Kobber (Cu) 2000 / mg
Betakaroten 133 / µg
Kalsium (Ca) 7000 / mg
Flerumettet fett 0 / g
Jern (Fe) 3000 / mg
Jod 3 / µg
Kalium (K) 123000 / mg
Magnesium (Mg) 8000 / mg
Niacin 8000 / mg
Fosfor (P) 16000 / mg
Vitamin A 11000 / RAE
Vitamin B6 22 / mg
Vitamin C 163000 / mg
Vitamin E 21000 / alfa-TE
Sink (Zn) 1000 / mg
Omega3 2 / g
Omega6 4 / g
Crispisalaten er en krysning av isberg- og friséesalat. Bladene er vakkert grønne, tykke og veldig sprø. Smaken er mild og litt søtlig. Crispisalaten egner seg godt i blandede salater.
Helseeffekt
Det vannløselige B-vitaminet folat er viktig for dannelsen av friske røde blodceller og normalt DNA (arvestoff). Et tilstrekkelig inntak av folat er viktig før og under svangerskapet fordi folat forbygger fosterskader. Vitamin K er en koaguleringsfaktor som sørger for at blodet levrer seg dersom vi får en blødning.
Bruksområde
Crispisalat brukes som fat- og smørbrødpynt. I forhold til rapidsalat er den bedre egnet i salater, gjerne blandet med andre salattyper og grønnsaker.
Kvalitet
Bladene er grønne, sprø og saftige.
Lagring
Oppbevar crispisalaten i kjøleskap ved 2-4 ºC, gjerne pakket i plastpose eller i lukket plastboks.
Smak
Crispisalat har en mild og litt søtaktig smak.
Energi kJ 440 / kJ
Energi kcal 100 / kcal
Fett 1 / g
Karbohydrater 7 / g
Énumettet fett 7 / g
Kostfiber 10 / g
Protein 12 / g
Folat 330 / µg
Kobber (Cu) 3 / mg
Betakaroten 9410 / µg
Kalsium (Ca) 470 / mg
Flerumettet fett 1 / g
Jern (Fe) 4 / mg
Jod 0 / µg
Kalium (K) 3380 / mg
Magnesium (Mg) 140 / mg
Natrium (Na) 50 / mg
Niacin 2 / mg
Fosfor (P) 330 / mg
Vitamin A 780 / RAE
Vitamin B1 (tiamin) 3 / mg
Vitamin B6 2 / mg
Vitamin C 30 / mg
Vitamin E 6 / alfa-TE
Sink (Zn) 3 / mg
Riboflavin 3 / mg
Innerst i Trondheimsfjorden, etter en halvtimes fergetur, kommer du til Ytterøy. Her har det foregått kyllingproduksjon siden på sekstitallet. Med fokus på dyrevelferd og gode produksjonsmetoder har Ytterøykylling stadig styrket sin stilling som kvalitetsleverandør. I dag finner du våre kyllingprodukter over hele landet, og i 2019 feirer vi 10 år som merkevare!
Kjøtt av kylling fra Ytterøy.
Krydder: Salt, maltodextrin (maisbasert), løk, paprika, gurkemeie, koriander, cayenne, karve, nellik og paprikaekstrakt
Marinade: Vann, salt, glukosesirup (mais), antioksidant (E301, E331), stabilisatormiks (E407a, E508), fortykningsmiddel (E412) og rapsolje
Kcal 200
kJ 830
Fett 10,2
Mettet fett 3,2
Karbohydrater 0,1
Sukker 0,1
Proteiner 26,6
Salt 1,0
Grønn lollo danner store, løse hoder av krusete, tynne blad. Smaken er mild og aromatisk. Den kan gjerne brukes alene, men som andre salatsorter gjør den seg ekstra godt i blanding.
Helseeffekt
Salat er en kilde til flere næringsstoffer, men hvor mye dette betyr for kostholdet ditt, avhenger selvsagt av hvor mye salat du spiser. Bruker du salat daglig, kan det være en fin vitaminkilde for deg. Betakaroten og flere andre karotenoider omdannes til aktivt vitamin A i kroppen vår og utfører der de samme oppgavene som vanlig vitamin A. Vitamin A styrker kroppen mot infeksjoner, celledelingen går normalt og du får et godt mørkesyn. Vitamin C fremmer jernopptaket i tarmen og fornyer brukt vitamin E. I tillegg beskytter vitamin C kroppen mot skadelige frie radikaler fordi den også er en antioksidant. Det vannløselige B-vitaminet folat er viktig for dannelsen av friske røde blodceller og normalt DNA (arvestoff). Et tilstrekkelig inntak av folat er viktig før og under svangerskapet fordi folat forbygger fosterskader. Vitamin K er en koaguleringsfaktor som sørger for at blodet levrer seg dersom vi får en blødning.
Bruksområde
Grønn lollo brukes som fat- og smørbrødpynt, og selvfølgelig i salater, gjerne blandet med andre salattyper og grønnsaker.
Kvalitet
Bladene er grønne, store, tynne, krusete og ikke spesielt sprø.
Lagring
Oppbevar salaten i kjøleskap ved 2-4 ºC, gjerne pakket i plastpose eller i lukket plastboks.
Smak
Smaken er mild og god.
Énumettet fett 0 / g
Flerumettet fett 0 / g
Kvalitet
Isbergsalat skal ha et tett og fast hode. Den skal være lysegrønn og sprø, med saftige blad.
Lagring
Oppbevar isbergsalaten i kjøleskap ved 2-4 ºC, gjerne pakket i plastpose eller i lukket plastboks.
Smak
Smaken er mild.
Energi kJ 51 / kJ
Energi kcal 12 / kcal
Fett 1 / g
Karbohydrater 15 / g
Énumettet fett 15 / g
Kostfiber 11 / g
Protein 8 / g
Folat 36 / µg
Kobber (Cu) 3000 / mg
Betakaroten 224 / µg
Kalsium (Ca) 18000 / mg
Flerumettet fett 1 / g
Jern (Fe) 4000 / mg
Jod 6 / µg
Kalium (K)
179000 / mg
Magnesium (Mg) 7000 / mg
Natrium (Na) 2 / mg
Niacin 2000 / mg
Fosfor (P) 21000 / mg
Vitamin A 19000 / RAE
Vitamin B6 4 / mg
Vitamin C 4000 / mg
Vitamin E 2000 / alfa-TE
Sink (Zn) 2000 / mg
Omega3 5 / g
Omega6 2 / g
Riboflavin 2000 / mg
Kvalitet
Fargen er grønn til lysegrønn. Det er bare "hjertet" av en stor salat som selges, derav navnet. Bladene er sprø og saftige.
Lagring
Oppbevar salaten i kjøleskap ved 2-4 ºC, gjerne pakket i plastpose eller i lukket plastboks.
Smak
Smaken er god og søt med hint av bitterhet.
Apetina® er ost kuttet i terninger, marinert i rapsolje tilsatt en lekker krydderblanding, slik at osten får en pikant smak. Osten er en nydelig smaksfremmer i mange retter og kan f.eks brukes i salat, kjøttretter, omeletter, dressinger, bakverk, pasta, snacks eller som dryss på varme retter. En nødvendighet i salater, eller som en smakfull forrett.
Melk, salt, Melkesyrekultur, mikrobiell osteløpe, rapsolje, krydder- og hvitløksblanding.
Allergener: melk
Energi 325 kcal / 1344 kj
Fett 29 g
- mettet fett 13 g
Karbohydrat 0,6 g
- sukkerarter 0,5 g
Protein 16 g
Salt 3 g
Gul løk, også kalt gul kepaløk, er den vanligste løksorten og er en av våre mest brukte grønnsaker. Den gir aroma og krydrer maten og er helt uunnværlig i matlagingen. Bra for fordøyelsen er den også!
Helseeffekt
Løk har i uminnelige tider blitt betraktet som både mat og medisin. Løk er nemlig en helsebringende knoll som er full av svovelholdige stoffer. Når du kutter, knuser eller tygger løken skjer det en kjemisk endring av disse svovelholdige stoffene - ved hjelp av enzymer omdannes basis-stoffet alliin til ulike allylsulfider via mellomtrinnet allicin. Disse løkstoffene kan bekjempe utviklingen av kreft, særlig kreft i spiserør, mage og tarm. Det gjør de fordi svovelforbindelsene kan få fart på rensesystemer i kroppen som fjerner kreftfremkallende stoffer. Fordi løken også inneholder antioksidanten quercetin, er løk en matvare som er viktig i kampen mot kreft.
Bruksområde
Løk er smaksgiveren fremfor noen i sauser og supper. Den er standard i alle typer kraft og til de fleste kjøtt- og fiskeretter. Rå løk er god i salater og på hamburgeren, og den er en selvfølge sammen med sild. Løk er en fast ingrediens i veldig mange matretter over hele verden.
Kvalitet
Løk selges både fersk og tørket (med tørt skall). Løken skal være fast. Tørket løk skal være uten løse skall.
Lagring
Løken lagres i tørr luft. Kjøleskap er godt egnet, men er ikke nødvendig i vinterhalvåret. Løk må oppbevares for seg selv da den kan sette smak på andre produkter den oppbevares sammen med.
Smak
Smaken varierer fra ganske mild til skarp.
Energi kJ 135 / kJ
Energi kcal 32 / kcal
Fett 1 / g
Karbohydrater 57 / g
Énumettet fett 57 / g
Kostfiber 2 / g
Protein 11 / g
Folat 18 / µg
Kobber (Cu) 5000 / mg
Kalsium (Ca) 21000 / mg
Flerumettet fett 0 / g
Jern (Fe) 4000 / mg
Jod 26 / µg
Kalium (K) 201000 / mg
Magnesium (Mg) 11000 / mg
Natrium (Na) 2 / mg
Niacin 2000 / mg
Fosfor (P) 38000 / mg
Vitamin B6 8 / mg
Vitamin C 6000 / mg
Vitamin E 2000 / alfa-TE
Sink (Zn) 2000 / mg
Omega6 1 / g
Riboflavin 2000 / mg
Helseeffekt
Poteten er en viktig rotvekst i Norge. På grunn av det høye karbohydratinnholdet har poteten blitt brukt som en basismatvare. Denne sentrale rollen poteten har i kostholdet skyldes det høye inneholdet av stivelse og gode lagringsegenskaper. Stivelse gir energi til kroppen og sørger for at musklenes energilager fylles opp. Til tross for at inneholdet av jern og vitamin C ikke er veldig høyt, er poteten en viktig kilde til disse stoffene fordi vi spiser den ofte. Derfor anbefaler helsemyndighetene oss å spise kokte og bakte poteter regelmessig. Kokes poteten med skallet på bevares store deler vitamin C-innholdet. Antioksidanten vitamin C fremmer jernopptaket i tarmen og fornyer brukt vitamin E. I tillegg beskytter vitamin C kroppen mot skadelige frie radikaler. Kalium er med på å holde væske- og elektrolyttbalansen i kroppen normal. Når du svetter mye så taper du noe kalium, derfor kan det være lurt å spise kaliumrik mat etter en lang og intens treningsøkt eller på en varm sommerdag. Kalium er også gunstig for personer med høyt blodtrykk.
Bruksområde
Poteten passer til nesten alt, både varme og kalde retter. Velg sort etter hva du skal bruke den til - noen sorter er kokefaste, andre melne, noen egner seg til baking, andre kan spises hele fordi de er så små.
Kvalitet
Potetene skal være faste og fine uten tegn til grønnskjær eller flekker.
Lagring
Poteter oppbevares mørkt og kjølig, helst ved temperaturer mellom 4-8 ºC. De får en søtlig smak hvis lagringstemperaturen er lavere, fordi stivelsen blir omdannet til sukker. Blir potetene oppbevart for varmt, blir de fort myke og får groer. Potetene bør ikke utsettes for sollys. Lyset kan føre til grønne flekker av klorofyll. Under grønnfargen kan solanin dannes.
Smak
Smaken er nøytral og god. Noen potetsorter har likevel mer smak enn andre, så velg med omhu.
Sjampinjong fersk pr kg - Sjampinjong fersk pr kg
Potet (65 %), rapsolje, vann, sennepsfrø, eggeplomme, eddik, sukker, salt, løkpulver, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), gressløk, surhetsregulerende middel (melkesyre, natriumdiacetat), krydder, aroma
Allergener: egg ,sennep
Energi 210 kcal / 850 kj
Fett 18 g
- mettet fett 1 g
- enumettet fett 10 g
- flerumettet fett 5 g
Karbohydrat 10 g
- sukkerarter 2 g
Protein 1 g
Salt 0,8 g
(60 g ost.) Apetina® Green Olives & Garlic snack inneholder naturlige og ferske ingredienser som vil heve smaken i enhver salat, eller som smakstilsetning i varme retter. Osten smakerypperlig i en lasagne, i en sandwich, eller som dryss på pizzaen.
Melk, rapsolje, syltet soltørket tomat (tomat/ vineddik), salt, krydder- og hvitløksblanding, Melkesyrekultur, mikrobiell osteløpe, kalsiumklorid.
Allergener: melk
Energi 318 kcal / 1318 kj
Fett 27 g
- mettet fett 12 g
Karbohydrat 2,7 g
- sukkerarter 1,5 g
Protein 15 g
Salt 3 g
Kvalitet
Paprika skal ha fast, blankt rødt skall og fruktkjøtt.
Lagring
Paprika oppbevares best i temperatur mellom 8-12 ºC, gjerne i plastpose eller plastboks.
Smak
Smaken er søt og delikat.
Energi kJ 110 / kJ
Energi kcal 26 / kcal
Fett 2 / g
Hvorav mettede fettsyrer 1 / g
Karbohydrater 42 / g
Énettet fett 42 / g
Kostfiber 22 / g
Protein 8 / g
Folat 75 / µg
Kobber (Cu) 5000 / mg
Betakaroten 580 / µg
Kalsium (Ca) 7000 / mg
Flerumettet fett 1 / g
Trans fett 1 / g
Jern (Fe) 4000 / mg
Jod 3 / µg
Kalium (K) 216000 / mg
Magnesium (Mg) 11000 / mg
Natrium (Na) 1 / mg
Niacin 5000 / mg
Fosfor (P) 23000 / mg
Vitamin A 48000 / RAE
Vitamin B6 23 / mg
Vitamin C 126000 / mg
Vitamin E 1000 / alfa-TE
Sink (Zn) 2000 / mg
Omega3 8 / g
Omega6 14 / g
Riboflavin 6000 / mg
Potet (60 %), rapsolje, vann, mais (3 %), paprika (1 %), eggeplomme, tomatpure, løk, sennepsfrø, fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), eddik, sukker, salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), surhetsregulerende middel (melkesyre, eplesyre, sitronsyre), fargestoff (paprikaekstrakt), chilikrydder, krydder, aroma
Allergener: egg ,sennep
Energi 220 kcal / 910 kj
Fett 18 g
- mettet fett 1 g
- enumettet fett 11 g
- flerumettet fett 5 g
Karbohydrat 11 g
- sukkerarter 3 g
Kostfiber 3 g
Protein 2 g
Salt 0,9 g
Hvitløkskrutonger
Hvetemel, solsikkeolje, gjær, salt, lactose, maltekstrakt av bygg, sukker, tørket persille, naturlig løk aroma, mono sodium glutamat, melkeprotein
Allergener: melk
Energi 494 kcal / 2091 kj
Fett 24 g
- mettet fett 2,5 g
- enumettet fett 13,5 g
- flerumettet fett 7,7 g
Karbohydrat 58,2 g
- sukkerarter 4,6 g
Kostfiber 2,8 g
Protein 8 g
Salt 2,4 g
BARNEFAMILIEN OG ANDRE SOM BRUKER MAIS I SITT KOSTHOLD. GG HAR DEN BESTE KVALITETEN PÅ MAIS GJENNOM KORT PROSESS FRA INNHØSTING TIL PRODUKTET ER PÅ BOKS, NOE SOM GJØR PRODUKTET EKSTRA CRISPY
BARNEFAMILIEN OG ANDRE SOM BRUKER MAIS I SITT KOSTHOLD. GG HAR DEN BESTE KVALITETEN PÅ MAIS GJENNOM KORT PROSESS FRA INNHØSTING TIL PRODUKTET ER PÅ BOKS, NOE SOM GJØR PRODUKTET EKSTRA CRISPY
Mais, vann, salt.
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 77 kcal / 324 kj
Fett 1,7 g
- mettet fett 0,4 g
Karbohydrat 11,8 g
- sukkerarter 7,4 g
Kostfiber 2,5 g
Protein 2,4 g
Salt 0 g
Majs*, vatten/vann. *KRAV-ekologisk ingrediens / Økologisk råvare.
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 77 kcal / 324 kj
Fett 1,7 g
- mettet fett 0,4 g
Karbohydrat 11,8 g
- sukkerarter 7,4 g
Kostfiber 2,5 g
Protein 2,4 g
Salt 0 g
Lagring
Den beste lagringstemperaturen er 10-12 °C. Oppbevar aldri tomater i kjøleskap, der taper de smak og blir raskere bløte enn om du oppbevarer dem i romtemperatur. Ved temperaturer under 8 °C får tomatene kuldeskade.
Smak
Tomater har en mild og egen tomatsmak
Energi kJ 74 / kJ
Energi kcal 18 / kcal
Fett 2 / g
Karbohydrater 25 / g
Énumettet fett 25 / g
Kostfiber 15 / g
Protein 7 / g
Folat 17 / µg
Kobber (Cu) 3000 / mg
Betakaroten 801 / µg
Kalsium (Ca) 6000 / mg
Flerumettet fett 1 / g
Trans fett 1 / g
Jern (Fe) 2000 / mg
Jod 2 / µg
Kalium (K) 244000 / mg
Magnesium (Mg) 9000 / mg
Natrium (Na) 3 / mg
Niacin 5000 / mg
Fosfor (P) 27000 / mg
Vitamin A67000 / RAE
Vitamin B6 9 / mg
Vitamin C 17000 / mg
Vitamin E 7000 / alfa-TE
Sink (Zn) 1000 / mg
Omega6 8 / g
Riboflavin 1000 / mg
Saftige og smakfulle burgerbrød med lavt sukkerinnhold. rik på kostfiber og protein.
hvetemel, vann, sammalt hvete (27,3 %), semulegryn, surdeig av hvete, vegetabilsk olje og -fett (rapsolje, fullherdet rapsolje, solsikkeolje), hvetekli (2,7 %), sukker, inulin, salt, maltekstrakt av bygg, hvetegluten, gjær, konserveringsmiddel (E282), vegetabilsk emulgator (E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Allergener: gluten
Energi 280 kcal / 1171 kj
Fett 4,7 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 45,8 g
- sukkerarter 3,8 g
Kostfiber 7 g
Protein 9,5 g
Salt 0,7 g
Et mindre hamburgerbrød med ekte brødsmak. Dekorativt rutemønster og bestrødd med semulegryn. Ferdig stekt og skåret - Hamburgerbrød Buffalo 63G HATTING 6pk
Hvetemel, vann, rapsolje, sukker, gjær, fermentert Hvetemel, salt, emulgator (vegetabilsk E471), melbehandlingsmiddel (E300), bestrødd med semule durumhvete.
Allergener: gluten
Energi 299 kcal / 1260 kj
Fett 6,2 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 51,1 g
- sukkerarter 5,6 g
Kostfiber 2,2 g
Protein 8,5 g
Salt 0,6 g
Spelt lomper 8 pk 260g Bakehuset
Poteter, Speltmel 12%, hvetemel for utbaking, potetflakes (inneholder sulfitt ), salt, konserveringsmiddel (E200, E262).
Allergener: gluten ,sulfitt
Energi 181 kcal / 660 kj
Fett 0,6 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 36 g
- sukkerarter 3,5 g
Protein 4,2 g
Salt 0,5
hvetemel, vann, sesamfrø (6,4 %), sukker, vegetabilsk olje og -fett (rapsolje, fullherdet rapsolje, solsikkeolje), surdeig av hvete, yoghurtpulver, salt, gjær, konserveringsmiddel (E282), vegetabilsk emulgator (E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Allergener: gluten ,melk ,sesam
Energi 333 kcal / 1393 kj
Fett 9,2 g
- mettet fett 1,1 g
Karbohydrat 50,6 g
- sukkerarter 7,9 g
Kostfiber 3,1 g
Protein 9,8 g
Salt 0,7 g
Potetkaker/lomper
Poteter, hvetemel, potetflakes (inneholder sulfitt), hvetestivelse, fuktighetsbevarende middel (E422), salt, konserveringsmiddel (E202, E282), surhetsregulerende middel (E330), vann
Allergener: gluten ,sulfitt
Energi 202 kcal / 857 kj
Fett 0,8 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 43,1 g
- sukkerarter 1,9 g
Protein 5,6 g
Salt 1 g
Speltlomper 8pk 260g Bakehuset - Speltlomper 8pk 260g Bakehuset
Poteter, speltmel 12%, hvetemel for utbaking, potetflakes (inneholder sulfitt), salt, konserveringsmiddel (E200, E262).
Saftige og smakfulle burgerbrød med lavt sukkerinnhold. rik på kostfiber og protein.
hvetemel, vann, sammalt hvete (28,3 %), surdeig av hvete, semulegryn, vegetabilsk olje og -fett (rapsolje, fullherdet rapsolje, solsikkeolje), hvetekli (2,8 %), sukker, inulin, salt, maltekstrakt av bygg, hvetegluten, gjær, konserveringsmiddel (E282), vegetabilsk emulgator (E471), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Næringsinnhold per 100g/ml
Energi 275 kcal / 1153 kj
Fett 4,8 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 44,7 g
- sukkerarter 3,9 g
Kostfiber 7,1 g
Protein 9,3 g
Salt 0,7 g
Et saftig, godt og enkelt burgerbrød. Uten sesamfrø.
hvetemel, vann, sukker, vegetabilsk olje og -fett (rapsolje, fullherdet rapsolje, solsikkeolje), surdeig av hvete, gjær, salt, konserveringsmiddel (E282), vegetabilsk emulgator (E471), enzymer, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener: gluten
Energi 300 kcal / 1254 kj
Fett 5 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 52,6 g
- sukkerarter 5,1 g
Kostfiber 2,7 g
Protein 9 g
Salt 0,3 g
hvetemel, vann, sukker, vegetabilsk olje og -fett (rapsolje, fullherdet rapsolje, solsikkeolje), surdeig av hvete, gjær, salt, konserveringsmiddel (E282), vegetabilsk emulgator (E471), enzymer, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener: gluten
Energi 303 kcal / 1269 kj
Fett 5,7 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 52,3 g
- sukkerarter 6,5 g
Kostfiber 2,6 g
Protein 8,7 g
Salt 0,5 g
Hvitløksdressing
Vann, rapsolje, sukker, eddik, hvitløk 3 %, fortykningsmiddel (modifisert stivelse, xantangummi, natriumalginat), salt, eggepulver, Sennepsfrø, konserveringsmiddel(sorbinsyre), surhetsregulerende middel (melkesyre, trinatriumsitrat), persille, aroma.
Allergener: egg ,sennep
Energi 187 kcal / 782 kj
Fett 16 g
- mettet fett 1,1 g
Karbohydrat 9 g
- sukkerarter 5,4 g
Protein 1 g
Salt 1,8 g
Thousand island dressing 450g - Thousland island
Vann, rapsolje, sukker, eddik, fortykningsmiddel (modifisert stivelse, xantangummi, natriumalginat), salt, tomatpuré, eggepulver, sennepsfrø, paprika, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), surhetsregulerende middel (sitronsyre, trinatriumsitrat), krydder, aroma.
Allergener: egg ,sennep
Energi 187 kcal / 782 kj
Fett 16 g
- mettet fett 1,1 g
Karbohydrat 9 g
- sukkerarter 5,4 g
Protein 1,8 g
Salt 2 g
Aioli Litt Bedre 690ml
Rapsolje, vann, sennep (vann, sennepsfrø, eddiksprit, salt, sitronsyre (E330), konserveringsmiddel ( sulfitt)), hvitløk, eggeplomme, eplecidereddik, olivenolje, limesaft, salt, fortykningsmiddel (E412, E415), pepper, konserveringsmiddel (E202, E211)
Allergener: egg ,sennep ,sulfitt
Energi 591 kcal / 2471 kj
Fett 64,8 g
- mettet fett 5 g
Karbohydrat 1 g
- sukkerarter 0,9 g
Protein 1 g
Salt 0,6 g
Balsamico Dressing 260g Idun
Vann, kaldpresset olivenolje (13%), rapsolje, balsamico eddik (9,5%), eddik, sukker, salt, paprika, løk, hvitløk, sort pepper, fortykningsmiddel (karragenan, xantangummi), krydder, konserveringsmiddel (natriumbenzoat).
Energi 253 kcal / 1060 kj
Fett 25 g
- mettet fett 7 g
Karbohydrat 5,5 g
- sukkerarter 3,3 g
Protein 0,8 g
Salt 1,9 g
En aioli, proppfull av persille med nydelig balansert smak av hvitløk.
En aioli, proppfull av persille med nydelig balansert smak av hvitløk.
Majones 77% (soyaolje, vann, hele egg, eggeplommer, destillert eddik, salt, sukker, sitronjuicekonsentrat, konserveringsmiddel: kalsiumdinatrium EDTA E385, naturlig aroma), vann, rødvinseddik, modifisert maisstivelse, persille 1%, sukker, hvitlkøk 0,8%, koriander, salt, konserveringsmiddel: natriumbenzoat E211, kaliumsorbat E202, oregano, sort pepper, rød chilipepper.
Allergener: egg
Energi 539 kcal / 2255 kj
Fett 58 g
- mettet fett 9 g
Karbohydrat 4,5 g
- sukkerarter 1,5 g
Protein 1,2 g
Salt 1,4 g
Knorr Fransk dressing mix er en frisk, velsmakende fransk dressing basert på urter, som persille, gressløk og dill.
Sukker, surhedsregulerende middel (citronsyre, E262ii), salt, krydderurter 13 % (bl.a. persille, gressløk, dill), løk 7,5 %, potetstivelse, MELKESUKKER, sitrusfiber, krydder (bl.a. SENNEPSPULVER), palmeolje, sitronjuicepulver
Allergener: melk ,sennep
Energi 433 kcal / 1815 kj
Fett 46 g
- mettet fett 6,9 g
Karbohydrat 4 g
- sukkerarter 3,3 g
Protein 0,5 g
Salt 1,5 g
Knorr Gresk Dressing Mix er en klassisk creme fraiche/lettrømme dressing med smak av hvitløk, tomat, paprika og blandede urter
Knorr Gresk Dressing Mix er en klassisk creme fraiche/lettrømme dressing med smak av hvitløk, tomat, paprika og blandede urter
Salt, sukker, krydder (bl.a. hvitløk 6,2 %, SENNEPSPULVER), stivelse potet, erte), surhedsregulerende middel (citronsyre, E262ii), krydderurter 11% (persille, gressløk), sitrusfiber, palmeolje, MELKESUKKER, løk 2,8 %
Allergener: melk ,sennep
Energi 183 kcal / 770 kj
Fett 16 g
- mettet fett 11 g
Karbohydrat 7,9 g
- sukkerarter 5,6 g
Protein 3,2 g
Salt 1,2 g
Fransk dressing
Vann, sukker, eddik, salt, frotykningsmiddel (karregenan, xantangummi), paprika, løk, krydderurter (persille, dill), surhetsregulerende middel (trinatriumsitrat), konserveringsmiddel (natriumbenzoat), aroma (bl.a.Selleri).
Allergener: selleri
Energi 46 kcal / 192 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 11 g
- sukkerarter 11 g
Protein 0,1 g
Salt 1,9 g
The Grill Father passer perfekt som tilbehør til burgere, pulled pork, spareribs og annen god grillmat.
The Grill Father passer perfekt som tilbehør til burgere, pulled pork, spareribs og annen god grillmat.
Tomatpuré (vann, tomatpuré), melasse, sukker, eddik, salt, modifisert maisstivelse, krydder, naturlig røykaroma, løkpulver, hvitløkspulver, fargestoff: karamell E150a, rød chilipepperpulver, smørsmak (maltodekstrin, smøraroma (fra kumelk), naturlig aroma).
Allergener: melk
Energi 168 kcal / 703 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 40 g
- sukkerarter 38 g
Kostfiber 2 g
Protein 1 g
Salt 2,9 g
Idun hamburgerdressing
Rapsolje, vann, tomatpuré, Eggeplomme, sukker, paprika, eddik, salt, sennepsfrø, dill, fortykningsmiddel (xantsngummi, natriumalginat), konserveringsmiddel (sorbinsyre, natriumbenzoat), krydder, surhetsregulerende middel (sitronsyre, trinatriumsitrat), aroma.
Allergener: egg ,sennep
Energi 510 kcal / 2133 kj
Fett 54 g
- mettet fett 3,7 g
Karbohydrat 7,1 g
- sukkerarter 5,2 g
Protein 1,5 g
Salt 0,9 g
Idun kebabdressing mild 810g
Vann, Rømme, rapsolje, sukker, fortykningsmiddel (modifisert stivelse, xantangummi, natriumalginat, guarnkjernemel), eddik, salt, melkeprotein, tomatpurè, sitronkonsentrat, sennepsfrø, hvitløk, konserveringsmiddel (sorbinsyre), surhetsregulerende middel (melkesyre), krydder, aroma
Allergener: melk ,sennep
Energi 144 kcal / 603 kj
Fett 13 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 5,3 g
- sukkerarter 2,5 g
Protein 1,3 g
Salt 1 g
Idun salsa 890g
Vann, tomatpuré, eddik ,sukker, salt, løk, risstivelse, paprika, hvitløk, jalapeno pepper, chili, sitronkonsentrat, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat).
Energi 50 kcal / 219 kj
Fett 0,2 g
Karbohydrat 13 g
- sukkerarter 9 g
Protein 1,2 g
Salt 2,4 g
Kebabdressing Sterk 890G
Vann, tomatpuré, sukker, eddik, risstivelse, salt, krydder, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), aroma (Selleri).
Allergener: selleri
Energi 90 kcal / 330 kj
Fett 0,1 g
Karbohydrat 20 g
- sukkerarter 16 g
Protein 1 g
Salt 1,1 g
Dette produktet er en selvfølge i Amerika sammen med hjemmelaget pommes frites. Prøv den også sammen med kyllingvinger, fisk eller som dressing på en hjemmelaget hamburger eller BLT og club sandwich.
Dette produktet er en selvfølge i Amerika sammen med hjemmelaget pommes frites. Prøv den også sammen med kyllingvinger, fisk eller som dressing på en hjemmelaget hamburger eller BLT og club sandwich.
Majones 63% (rapsolje, hele egg, eplesidereddik, vann, eggeplomme, salt, hvit sennep (eddik, vann, sennepsfrø, salt, krydder), sitronjuicekonsentrat), eplesidereddik, vann, sukker, ketchup (vann, tomatpuré, eddik, sukker, salt, modifisert maisstivelse, hvitløk, løk, krydder), chipotle chilipepperpulver 2%, limejuicekonsentrat, røkt paprika, løkpulver, sort pepper, hvitløkspulver, stabilisator: xantangummi E415, konserveringsmiddel: natriumbenzoat E211, kaliumsorbat E202, havsalt.
Allergener: egg ,sennep
Energi 450 kcal / 1182 kj
Fett 48 g
- mettet fett 7,5 g
Karbohydrat 6,4 g
- sukkerarter 4,8 g
Protein 1 g
Salt 1,2 g
Mangodressing Chili 270g Idun
Vann, sukker, mangopuré (6%), eddik, salt, sitronkonsentrat, fortykningsmiddel ( karragenan, xantangummi), surhetsregulerende middel (trinatriumsitrat), konserveringsmiddel (natriumbenzoat), fargestoff (safrantistelekstrakt), krydder, chili, aroma.
Energi 43 kcal / 176 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 10 g
- sukkerarter 10 g
Protein 0,1 g
Salt 1,3 g
Thousand island
Vann, rapsolje, tomatpuré, sukker, eddik, fortykningsmiddel (modifisert stivesle, xantangummi, natriumalginat), Sennepsfrø, salt, melkeprotein, paprika, konserveringsmiddel (natriumbenzoat, kaliumsorbat), krydder, aroma.
Allergener: melk ,sennep
Energi 224 kcal / 939 kj
Fett 20 g
- mettet fett 1,4 g
Karbohydrat 9,9 g
- sukkerarter 7,2 g
Protein 1 g
Salt 1,6 g
Servietter bordforpakkning - Servietter bordforpakkning
Farge kan variere
75 stk. 1-lags servietter. Str.: 33x33 cm.Avfarging kan forekomme. Miljøinformasjon: Gjennvinnbart produkt og emballasje. Serviettene er produsert av klorfritt papir og er nedbrytbare.
Papptallerken 35cl dyp hvit, enkel praktisk og rimelig pappasjett til servering av all type mat.
Gaffel 188Mm Hvit
Teskje/kaffeskje engangs 100stk Duni
Chinet - Verdens beste fibertallerken, sterk og stabil. Kraftig kvalitet som gjør at du kan ta med et helt måltid uten at tallerken knekker og kan bæres med en hånd. Suppeskål
Suppeskål - Chinet - Verdens beste fibertallerken, sterk og stabil. Kraftig kvalitet som gjør at du kan ta med et helt måltid uten at tallerken knekker og kan bæres med en hånd. Suppeskål
Beger i PS som tåler maks 70 grader for dispenser. Rommer 21 CL.
Enkelt snapsglass i plast, 50ml. Glasset er produsert i PS. Maks 100°C.
Plastglass i PS, 250ml (0,2l). Glasset tåler maks 100°C.
Serv.3-lag 40X40Cm Hvit
Skje i hvit PS, maks 100 grader, økonimikvalitet, 180 mm
Skje 17cm hvit, bestikk i medium kvalitet til lettere måltider. Praktisk og anvennelig.
Tallerken Flat Hvit 18Cm
Tallerken Flat Hvit 22Cm
Champange glass 13,5cl 10stk Duni
Gaffel 17cm hvit, bestikk i medium kvalitet til lettere måltider. Praktisk og anvennelig.
Kaffekopp m hank 21cl brun 50stk
Ølglass i fleksibel PS som ikke går i stykker, tåler maks 100 grader, rommer 40 cl
Ølglass i fleksibel PS som ikke går i stykker, tåler maks 100 grader, rommer 40 cl
Papptallerkener med lakkbelegg. Egnet for kortvarig kontakt med alle typer matvarer med unntak av sure matvarer. Må ikke brukes i mikrobølgeovn eller stekeovn.
Enkel praktisk og rimelig papptallerken til servering av all type mat.
Enkel praktisk og rimelig papptallerken til servering av all type mat.
Dype papptallerkener med plastbelegg. Egnet for kortvarig kontakt med alle typer mat. Må ikke brukes i mikrobølgeovn eller stekeovn.
Hvit, flat tallerken i bagasse, et naturlig biprodukt. Komposterbart. Tåler maks 100 grader (mikrobølgeovn). 17 cm.
Hvit, flat tallerken i bagasse, et naturlig biprodukt. Komposterbart. Tåler maks 100 grader (mikrobølgeovn). 17 cm.
Teskje 11cm hvit, bestikk i medium kvalitet til lettere måltider. Praktisk og anvennelig.
Teskje 11cm hvit, bestikk i medium kvalitet til lettere måltider. Praktisk og anvennelig.
Stabilt og solid vinglass i PS som tåler maks 100 grader, glass og stett i ett. Rommer 23 cl.
Pasteurisert kumelk, salt, mikrobiell løpe og melkesyrekultur. Pakket i beskyttende atmosfære.
Allergener: melk
Energi 412 kcal / 1706 kj
Fett 34,4 g
- mettet fett 21,7 g
- enumettet fett 9,4 g
- flerumettet fett 1,1 g
Karbohydrat 0,1 g
- stivelse 0,1 g
Protein 25,4 g
Salt 1,8 g
Vitaminer/mineraler
Vitamin A 364 umg
Vitamin B6 0,2 mg
Vitamin B12 2,4 umg
Vitamin D 0,3 umg
Vitamin E 0,5 mg
Kalsium 739 mg
Maldon salt
Krystallisert havsalt
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 100 g
Vitaminer/mineraler
Jern 0,2 mg
Kalium 0,9 mg
BBQ Grill Mesquite M/kvern
Middelhavssalt, hvitløk, grønn og rød paprika, løk, sort pepper, sennep frø, hvit pepper, chili pepper, røkaroma
Allergener: sennep
Energi 101 kJ /
239 kcal,
Fett 5,2 g
- mettet fett 0,5 g,
Karbohydrat 31 g
- sukkerarter 9,1 g,
Protein 10 g,
Salt 30,8 g
Den klassiske grilloljen med uforandret oppskrift siden 1960-tallet.
Rapsolje, vann, salt, kinesisk soya (ekstrakt av soyabønner, hvetemel, sukker, ekstrakt av sopp),rødvinsvinseddik, krydder (svartpepper, chilipepper, paprika, løk, hvitløk, koriander, kardemumme),farve(sukkerkulør), modifisert potetstivelse, konserveringsmiddel (E211).
Allergener: gluten ,soya
Energi 392 kcal / 1643 kj
Fett 44 g
- mettet fett 3,08 g
- flerumettet fett 13,2 g
Karbohydrat 0,6 g
Protein 0,3 g
Salt 5 g
Sweet Baby Ray's Originale grillsaus. Autentisk amerikansk grillsaus. Norges mest solgte!
Høy fruktosemaissirup, vineddik, tomatpure, modifisert stivelse (mais), salt, annanas juice konsentrat, naturlig røykaroma, krydderier (Sennep), melasse, maissirup, hvitløk, krydder. karamell farge, hvitløk, sukker.
Allergener: sennep
Energi 200 kcal / 837 kj
Fett 0,2 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 47 g
- sukkerarter 43 g
Protein 0,9 g
Salt 1,9 g
Sweet Baby Ray's Hickory BBQ Sauce. Autentisk amerikansk bbq saus med nydelig røkesmak.
Fruktosesirup, eddik (mais), tomatpuré, modifisert stivelse (mais), sukker (2%), salt, røykaroma, annanasjuice konsentrat, krydderier (sennep, selleri), farve (karamell), konserveringsmiddel (natrumbensoat), melasse, glukosesirup, tørket hvitløk, sukker, tamarind, naturlige aroma.
Allergener: selleri ,sennep
Energi 201 kcal / 841 kj
Fett 0,2 g
- mettet fett 0,1 g
Karbohydrat 48 g
- sukkerarter 43 g
Protein 0,9 g
Salt 1,9 g
En serie nye smaker med utgangspunkt i BBQ, delemat og dipping. Autentiske smaker med mye god smak! Ny bedre flaske som fungerer både front of house og back of house. Sticky Korean BBQ bringer et friskt asiatisk preg, brukes på grillmaten eller som dip. Nam!
Sukker, vann, eddik, sirup, soyasaus (vann, soyabønner, hvete, salt), hvitløk, modifisert stivelse, stekt løk (løk, palmeolje, hvetemel, salt), løk, fargestoff (karamell), gjærekstrakt, krydder, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), fortykningsmiddel (xantangummi), chili.
Allergener: gluten ,soya
Energi 174 kcal / 738 kj
Fett 0,9 g
- mettet fett 0,4 g
Karbohydrat 39,1 g
- sukkerarter 35,4 g
Protein 1,1 g
Salt 0,9 g
En grovkvernet krydderblanding med tydelig smak av chili, spesielt utviklet for storfekjøtt som skal langtidsstekes.
En grovkvernet krydderblanding med tydelig smak av chili, spesielt utviklet for storfekjøtt som skal langtidsstekes.
Krydderier og urter (chilipeber, hvidløg, sort peber, oregano, spidskommen/spisskummen, røget paprika), salt, løg, tomat, syre (citronsyre), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).
Energi 268 kcal / 1122 kj
Fett 6,3 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 35 g
- sukkerarter 9,1 g
Kostfiber 15 g
Protein 9,8 g
Salt 20,2 g
Black & White M/Kvern Santa Maria 110g
Bergsalt (73%), svartpeppar (Tellicherry Garbled Special Extra Bold).
Energi 75 kcal / 315 kj
Fett 0,9 g
- mettet fett 0,4 g
Karbohydrat 11 g
- sukkerarter 0,2 g
Protein 2,8 g
Salt 70,8 g
SORT PEPPER
Energi kilojoule 1 159,0,
Energi kcal 277,0,
Fett (total) 3,3
- mettet fett 1,4,
Karbohydrat 39,0
- sukkerarter 0,6,
Protein 10,0,
Salt 0,05
Salt, paprika, chili (rallis, goli, indofarm, new mexico), Sennep frø, tomat, sort pepper, chili ekstrakt
Allergener: sennep
Energi 228 kcal / 952 kj
Fett 7,7 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 24 g
- sukkerarter 13 g
Protein 10 g
Salt 36,3 g
Garlic & Pepper Roasted M/Kvern
Hvitløk, løk, salt, sort pepper, ristet hvitløk, hvit pepper, chili pepper, krydderekstrakt (hvitløk, pepper), gressløk
Energi 260 kcal / 1097 kj
Fett 2,2 g
- mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 43 g
- sukkerarter 2 g
Protein 9,6 g
Salt 21,4 g
Hindu biffkrydder 72G
SALT,PAPRIKA, PEPPER,MSG, MUSKAT,LØK, TIMIAN,HVITLØK, SENNEP,ALLEHÅNDE, SELLERI, KORIANDER, INGEFÆR, GURKEMEIE, STJERNEANIS, CUMIN, BUKKEHORNSFRØ, CHILI,KARDEMOMME
Allergener: selleri ,sennep
Energi 135 kcal / 564 kj
Fett 4 g
- mettet fett 1,2 g
Karbohydrat 11,7 g
- sukkerarter 2,4 g
Kostfiber 10,6 g
Protein 8,5 g
Salt 55,41 g
Hindu grillkrydder 70g
salt, paprika, msg, timian, muskat, pepper, løk, ingefær, hvitløk, allehånde, selleri, koriander, gurkemeie, stjerneanis, cumin, bukkehornsfrø, chili, kardemomme
Allergener: selleri
Energi 113 kcal / 472 kj
Fett 3,2 g
- mettet fett 1 g
Karbohydrat 7,2 g
- sukkerarter 2,1 g
Kostfiber 8 g
Protein 10,4 g
Salt 61,7 g
Hindu sitronpepper
SALT,PEPPER, SITRONSYRE, GURKEMEIE, LØKGRANULAT, SITRONAROMA, PAPRIKA, VEG. OLJE
Energi 140 kcal / 586 kj
Fett 1,7 g
- mettet fett 0,7 g
Karbohydrat 20,2 g
- sukkerarter 0,6 g
Kostfiber 12 g
Protein 5 g
Salt 41,9 g
Salt, løg (17%), paprika (14%), sort peber, cayennepeber (6,6%), koriander, gurkemeje, bukkehornsfrø/bukkehornkløver, fennikel, spidskommen/spisskummen.
Energi 194 kcal / 810 kj
Fett 4,9 g
- mettet fett 0,8 g
Karbohydrat 22,4 g
- sukkerarter 3,4 g
Kostfiber 15,5 g
Protein 7,3 g
Salt 40,86 g
Grovkvernet krydderblanding med het smak. Passer perfekt som tørr marinade som den er, eller som smaksetter i våte marinader, kryddersmør, dressinger og sauser.
Chilipeber (40%), salt, løg, hvidløg, tomat, sort peber, oregano, spidskommen/spisskummen, røget paprika, syre (citronsyre), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).
Energi 268 kcal / 1122 kj
Fett 6,3 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 35 g
- sukkerarter 9,1 g
Kostfiber 15 g
Protein 9,8 g
Salt 20,2 g
En grovmalt krydderblanding med Chipotle og sitrus. Rubbes inn i kjøtt, fisk og grønnsaker som skal på grillen eller stekes.
Råsukker, salt, appelsin- og citronskal (14%), chipotle chili (8%), hvidløg, koriander, cayennepeber, sort peber, syre (citronsyre), korianderblade, naturlig aroma, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).
Energi 238 kcal / 1003 kj
Fett 3,4 g
- mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 44 g
- sukkerarter 33 g
Kostfiber 7,6 g
Protein 3,6 g
Salt 25 g
Grovkvernet krydderblanding med klassisk urtesmak. Bruk den som en tørr marinade og rub inn (gni inn) i kjøttet, eller som smaksetter i våte marinader, kryddersmør og dressinger.
Løg, hvidløg, salt, urter (17%)(basilikum, persille, timian, rosmarin), sort peber, tomat, gurkemeje, syre (citronsyre).
Energi 257 kcal / 1079 kj
Fett 3 g
- mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 39 g
- sukkerarter 5,3 g
Kostfiber 15 g
Protein 11 g
Salt 20,2 g
Bergsalt
Energi 0 kcal / 0 kj
Fett 0 g
Karbohydrat 0 g
Protein 0 g
Salt 100 g
Rökt paprika
Energi 349 kcal / 1443 kj
Fett 17 g
- mettet fett 2,2 g
Karbohydrat 13 g
- sukkerarter 5,2 g
Protein 15 g
Salt 0,8 g
SALT,PAPRIKA,MSG, KORIANDER, GURKEMEIE,LØK, HVITLØK,PEPPER, CUMIN, BUKKEHORNSFRØ, CHILI,KARDEMOMME
Energi 128 kcal / 535 kj
Fett 3,8 g
- mettet fett 0,6 g
Karbohydrat 7,6 g
- sukkerarter 2,8 g
Kostfiber 10,2 g
Protein 11,9 g
Salt 56,2 g